פרט מכס | תיאור | יחידת מידה | מכס כללי | מס קניה | תמ"א | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
02
01
10
00
00 / 3
|
-
גוף (CARCASS) וחצי גוף (HALF CARCASS)
|
קילוגרם |
![]()
פטור
|
פטור | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02
01
20
00
00 / 2
|
-
נתחים אחרים הכוללים עצם
|
קילוגרם |
![]()
פטור
|
פטור | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02
01
30
00
00 / 1
|
-
בלי עצם
|
קילוגרם |
![]()
פטור
|
פטור |