כללים לפרק 07 – ירקות, שורשים ופקעים מסויימים, הראויות למאכל

1. פרק זה אינו כולל מוצרי מספוא שבפרט 12.14.

2. בפרטים 07.09, 07.10, 07.11 ו-07.12, המונח "ירקות" כולל פטריות ראויות למאכל, כמהין ( TRUFFLES ), זיתים, צלפים, קישואים, דלעות, חצילים, תירס מתוק ( Zae mays var. saccharata ) , פירות מהמין Capsicum , או מהמין Pimenta שומר, פטרוסיליה, תמכה (CHERVIL) , טרגון, גרגירי-נהרות (CRESS) , ואזובית מתוקה ( Origanu majorana )
או ( Majorana hortensis ).

3. פרט 07.12 כולל את כל הירקות המיובשים, מהסוגים הנכללים בפרטים 07.01 עד 07.11, מלבד:

(א) ירקות מיובשים ממשפחת הקטניות, ללא תרמילים (פרט 07.13);

(ב) תירס מתוק בצורות המפורטות בפרטים 11.02 עד 11.04;

(ג) קמח, קיבר, אבקה, פתיתים, גרגירים וגלולות, של תפוחי אדמה (פרט 11.05);

(ד) קמח (FLOUR) קיבר (MEAL) ואבקה של ירקות מיובשים ממשפחת הקטניות שבפרט 07.13 (פרט 11.06).

4. אולם, פירות מיובשים או מרוסקים או טחונים מהמין Capsicum או מהמין Pimenta ממועטים מפרק זה (פרט 09.04).

5. פרט 07.11 מתייחס לירקות שטופלו אך ורק כדי להבטיח את שימורם הזמני במהלך הובלה או אחסנה לפני השימוש (לדוגמה, באמצעות גז גופרית דו-חמצנית, במי מלח, במי גופרית או בתמיסות משמרות אחרות), בתנאי שהם נשארים לא מתאימים לצריכה מיידית במצב זה.